Tina Burge » Welcome to Texas History!

Welcome to Texas History!

Welcome to Texas History!  It's going to be a great year full of new friends, new adventures, and new discoveries.  This will be my 32nd year teaching in Magnolia ISD.  I enjoy traveling and being with friends and family.  Let's make this an incredible year!

My Education: I received my Bachelor of Arts in Teaching degree in History/Political Science from Sam Houston State University. 

Contact Information:

 
Tutorial Schedule:
  • Monday-Thursday 6:40-7:05
 

 


Tutorials

6:40 – 7:05

25 Minutes

1st Period

7:15 – 8:09

54 Minutes

2nd Period

(Announcements)

8:14 – 9:09

55 Minutes

3rd Period

(ADA Attendance)

9:14 – 10:08

54 Minutes

4th Period

10:13 – 11:07

54 Minutes

5th Period

(Includes Lunch)

11:12 – 12:32

80 Minutes

A Lunch

11:07 – 11:32

25 Minutes

B Lunch

11:37 – 12:02

25 Minutes

C Lunch

12:07 – 12:32

25 Minutes

6th Period

12:37 – 1:31

54 Minutes

7th Period

1:36 – 2:30

54 Minutes